УЧЕНИЦИ ОТ ПГЕА СОФИЯ БЯХА ГОСТИ НА ДЕЦАТА ОТ ЦНСТ ДРАГОМАН

admin No Comment
Новини

На 06.03.2024 г. децата от ЦНСТ бяха изненадани от ученици, представители на ученическия съвет на Професионална гимназия по електротехника и автоматика в София.

Посещението бе по инициатива на самите ученици. По време на срещата, общуването премина през различни теми, обхващащи училище, доброволчество, извънкласни дейности. Децата от ЦНСТ имаха възможност да се запознаят с различни моменти и преживявания от живота, разказани през призмата на учениците. Разказите на тийнейджърите помогнаха на децата да се запознаят с живота в по-големия град – живот, изпълнен с дейности и интереси, които да носят смисъл за човека, който ги изпълнява.

Децата повишиха знанията си относно действителността и за това, че тя би могла да бъде по-трудна, по-страшна и не толкова лесна колкото им се струва.

Освен с разговори и приятни моменти, ученическият съвет на ПГЕА зарадва децата от ЦНСТ, като им подариха хранителни продукти, с които те да приготвят любимите си ястия. Също така им пожелаха тези преживявания да им донесат усмивки и хубави моменти.